KIITOS / THANK YOU !!!

Saariselkä MTB Weekend on nyt onnistuneesti takana. Kiitos kaikille osallistujille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille ja muille tapahtuman onnistumiseen myötävaikuttaneille! Kylläpä oli hieno EN-lippu-nuoli-alasviikonloppu! Ensi vuonna uudelleen! Ensi kesän Saariselkä MTB Weekendin tarkempi ajankohta ja ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Kuvia ja videoja tapahtumasta löytyy Facebook-sivuiltamme. Lisäksi kuvia ovat ottaneet maratonpäivältä Nina Keskusvaraamolta ja XCO päivältä Hannu Kallio. Lisäksi Nina on tehnyt ladannut YouTubeen pari hienoa videota Urupäältä ja Kaunispäältä

Saariselkä MTB Weekend is now happily finished. Thanks to all the participants, voluntairs, sponsors and other people that made the event a success. What a great weekend we had! See you all again next year! The date and program of Saariselkä MTB Weekend 2014 will be published later.

Some pictures and videos are available on our Facebook site. More pictures from marathon day you’ll find on our Flickr album and from XCO from Hannu Kallio’s album. Additionally there are two videos from Kaunispää and Urupää on YouTube.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s